MOMENTALNO JE ZATRAŽILA RAZVOD NAKON OVOGA: Na Fejsbuku je naletela na SLIKU MUŽA i otkrila STRAVIČNU ISTINU
Foto: Profimedia

jezivo

MOMENTALNO JE ZATRAŽILA RAZVOD NAKON OVOGA: Na Fejsbuku je naletela na SLIKU MUŽA i otkrila STRAVIČNU ISTINU

Žena je shvatila da zapravo nije poznavala osobu sa kojom je bila u braku 10 godina i sa kojom je imala dvoje dece, nakon što je otkrila potresnu objavu na Fejsbuku

Objavljeno:

Žena je shvatila da zapravo nije poznavala osobu sa kojom je bila u braku 10 godina i sa kojom je imala dvoje dece, nakon što je otkrila potresnu objavu na Fejsbuku.

Nesporno je da je bilo mnogo golih laži objavljenih i podeljenih na svim društvenim mrežama, ali se povremeno iznose istine, iako njihovo otkriće može biti poražavajuće. Takav je bio slučaj sa jednom ženom koja je čitala objave na jednoj grupi na Fejsbuku u kojoj je žena čija je objava otkrila kako planira da spreči svog muža da sutradan ode na fudbalsku utakmicu - sa laksativima u čaju.

Šokirana majka dvoje dece bila je zaprepašćena kada je naišla na profilnu sliku druge žene – na kojoj je takođe bio njen muž. Naravno, počela je da kopa po profilu i otkrila neke poražavajuću istinu – njen muž se oženio i dobio dete sa drugom ženom.

Žena otkrila da je muž vara
Žena otkrila da je muž varafoto: Profimedia

„Očigledno su se venčali“, napisala je u objavi na Redditu gde je podelila svoju groznu priču. „Moj muž je napravio još jedan profil, ali ima drugačije ime i prezime. Mislim da to dete ima svoje lažno prezime jer je postavila objavu kada je otišla da upiše izvod iz matične knjige rođenih i tu stavila puno ime kao da se ponosi time."

Žena, koja je bila u braku sa svojim mužem 10 godina, pitala je druge u grupi za savet i na kraju pisala ljubavnici misleći da ne bi imala pojma o njegovom statusu. Međutim, ponovo je bila šokirana kada je žena otkrila da zna da je on već oženjen, i rekla da su bili zajedno skoro dve godine i da je njihova beba imala 14 meseci.

Posle ovog drugog udarca započela je brakorazvodnu parnicu, što izgleda nije zasmetalo njenom mužu, koji je postao još gadniji u svojim namerama: „Unajmila sam advokata, uzela sam sve dokaze i u brakorazvodnom sam postupku, napustio je kuću da živi sa njom. Osim toga, odbija da daje alimentaciju, tvrdeći da ima još jedno dete za izdržavanje", rekla je ona.

Da stvar bude još gora, izdana žena je ostala sa polno prenosivim bolestima, za šta ju je njen muž okrivio, tvrdeći da je varala - pre nego što je otkrila istinu. Drugi korisnici sajta bili su nepokolebljivi sa savetima, koja je bila zabrinuta kako će ikada obnoviti svoj život.

„Ostavite alimentaciju i izdržavanje za decu advokatima i sudiji", rekao je jedan dok su se drugi složili, „Tačno. On će vrlo brzo naučiti da je on mora da izdržava svoju decu isto koliko i ti."

BONUS VIDEO:

03:39

KANCER SE NE RAZVIJA PREKO NOĆI Ginekolog apeluje na sve žene da rade OVE TESTOVE: U 70 % slučajeva PAPA TEST JE NORMALAN

(Espreso / Najžena / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.